Bedriftsetablering

Starte selv?
Vi hjelper deg med bedriftsetableringen!

Når du har bestemt deg for å etablere bedriften din er det en stor beslutning! Antakelig en av ditt livs viktigste beslutninger. Veien blir til mens du går. Da er det viktig at veien er trygg. Vi tilbyr deg den gode samtalen knyttet til din etablering – og med rask framdrift i stiftelses- og etableringsarbeidet dersom du ønsker det.

Når du skal etablere bedriften oppdager du samtidig at tid virkelig er penger. Faglige oppgaver som å utarbeide stiftelsesdokumenter, aksjonæravtaler og å registrere bedriften i Altinn, i A-registeret ,for merverdiavgift m.m. er oppgaver som de fleste kommer bort i kun én gang eller noen få ganger i livet. Det kan være lønnsomt å investere i å få gode råd rundt dette og å få papirene riktig med en gang.

Et trekk ved tiden vi lever i er at det er for mye informasjon. Det kan være tidkrevende å plukke ut det som er relevant for deg eller dere akkurat nå. Vi hjelper deg med å gjøre uoversiktlige prosesser oversiktlige. Spar tid, bruk oss.

Vi baserer vår rådgivning på erfaring med å etablere 500 bedrifter

Trygg økonomi har hjulpet mer enn 500 grundere med å komme i gang med sine bedrifter. Kontakt oss for å få svar på spørsmål eller for å booke en time. Vi har kontor i Sandefjord, men vi kan også arrangere et nettmøte. Hos oss er vi fremdeles tilhenger av fysiske møter. Den gode samtalen oppnås gjerne best over bordet. 

Å stifte og registrere bedriften din, er noe du kan få til selv. Men hvis du foretrekker å få litt hjelp med kritiske oppgaver eller hvis du ønsker å spare tid og få en mengde tips med på kjøpet, kan vår tjeneste være et godt valg. Bestemmer du deg for å bli kunde hos oss, tar vi godt vare på deg.

Dette kan vi hjelpe deg med

– Samtaler om din/deres etablering; før, under og etter oppstart. 
– Hjelp med etableringsprosedyren fra A til Å; profesjonelt, raskt og grundig. 
– Bistand etter oppstart, i én til tre måneder. 
– Styrekompetanse for SMB.

Vi tilbyr også …

– Forelesningen «Slik lykkes du!». En forelesning om å starte egen bedrift med en formel som virker
– Forelesningen «Slik starter du egen bedrift og slik lykkes du!» for skoler, bransjer
og etater


Vårt mål som oppstartslos er å holde en høy faglig standard og vise ærlighet og integritet i alt vi gjør. Vi har lang erfaring og gode referanser. 
lars@tryggokonomi.no eller mobil: 9800 7295