Økonomibloggen

DESEMBER ER PERFEKT BUDSJETTID!

– Se vår løsning i bunnen av artikkelen

Vi er inne i årets mørketid. Men tiden vi er i vil snart avløses av lysere dager. På samme måte vil et grundig budsjett for 2019 raskt bringe lys over økonomien din.

Når du kartlegger økonomien din, vil det gjøre deg i stand til å ta en realitetssjekk om årsøkonomien går i hop eller ikke, etter at du har tatt hensyn til de plikter, lån, avtaler, mål og ønsker du/dere har for økonomien for året som kommer. En slik kartlegging vil gi svar på typiske spørsmål: Går vi i pluss i året som kommer? Er sparingen vi har avdekket tilstrekkelig for å nå våre mål?

Budsjettet vil tydelig vise hvor i økonomien eventuelt trykket ligger, og hvor det er rom og muligheter for forbedring. Når du vet at tallene henger sammen på en god måte kan du senke skuldrene. Du vil også se hvor og hvordan du kan styrke økonomien ved egne tiltak.

Invester i trygghet

Å ta gode beslutninger for økonomien er også å ta gode beslutninger for helsa, familien og din egen jobbglede. Sparing, og økt sparing, er i dag nøkkelen til å komme inn på boligmarkedet. Sparing er et viktig tiltak i vår tid. Å ha oversikt og kontroll på økonomien gir god beredskap for alt som er viktig.

Å lage et budsjett starter med dine interesser og handler om å ha et godt verktøy for å gjøre jobben.   Vi har lyst til å gjøre noe positivt for alle som har lyst til å møte det nye året godt forberedt på alt som har å gjøre med økonomi. Med et verktøy av denne type blir du litt som vår nykronede sjakkhelt Magnus Carlsen: Det gir deg mulighet til å vite alt om din økonomi, ta gode beslutninger for den steg for steg og på den måten bygge en sterk økonomisk festning.

Julen kommer litt tidlig i år

For deg som er interessert i dette og som vil ha et enkelt og godt budsjettverktøy tilbyr vi nå i tiden før jul «Smart Regnskaps- og Budsjettverktøy for Excel» med 41 % rabatt. Betal nå kun kr 337! Med dette verktlyet styrker du økonomien nå og for all fremtid! Verktøyet er meget enkelt å bruke og har innebygget opplæring og hjelp-funksjon. Vi som har utviklet verktøyet er kun ett tastetrykk unna.

Bestill i vår nettbutikk nå. Vi gir deg 41% julerabatt: https://www.tryggokonomi.no/produkt/smartminnepenn/

Trykk for å dele: