Kurskalender 2020

Sertifiseringskurs for å undervise i tjenestetilbudet Smartskolen i personlig økonomi

Et kortreist tjenestetilbud

Det vanligste er at vi holder sertifiseringskurset ute ved din etat eller bedrift. Vi arrangerer kurs lokalt med fra 3–7 deltakere. Kurset tar to dager og fører fram til at du blir sertifisert i denne undervisningsmetoden. Det er ikke krav til resertifisering. Dette er en engangsutgift. Vi har lært opp over 700 medarbeidere i NAV og andre førstelinjebedrifter i denne metoden. Kurset koster kr 7.700,– og inkluder kursmateriell. Det kan ligge god økonomi i å bestille oss til å holde et kurs hos dere, i stedet for at du/dine medarbeidere deltar på kurs på Østlandet. Reise- og oppholdsutgifter kan tilkomme ved lokale kurs. Det gis rabatt på deltakeravgiften under visse forutsetninger. Spør oss om detaljer.

Tradisjonen tro har vi satt opp noen åpne kurs i Oslo og i Sandefjord. Informasjon om disse kursene finner du nedenfor: Vi har satt opp kurskalender for åpne kurs ut 2020. Da har du god anledning til å planlegge og å melde deg på et av våre åpne kurs. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål til faginnhold eller gjennomføring.

Åpne kurs i Oslo

2020:
24.–25. Mars
23.–24. September

Pris kr 7.700,– pr. deltaker.

Kursene i Oslo går ved NHO kurssenter på Majorstua i Oslo.
https://www.nho.no/om-nho/nh-konferansesenter/

Kontakt og adresseinformasjon:
https://www.nho.no/kontakt-nho/

Vis kart

Åpne kurs i Sandefjord

2020:
11.–12. Februar
02.–03. Juni

Pris kr 5.800,– pr. deltaker.

Kursene i Sandefjord går ved Forsmannsenteret. Forsmannsenteret ligger i hjerte av sentrum, rett over parken ved Sandefjord kirke og 300 meter fra NSB jernbanen og fra busstasjonen.  Sandefjord har egen flyplass; Torp som ligger 20 min fra sentrum.

Her i kystbyen Sandefjord ønsker vi deg varmt velkommen. Vi er stolt av å vise fram byen vår. TRYGG ØKONOMI og hovedkursholder er bosatt her. Derfor ønsker vi å gi deg et ekstra godt pristilbud på kursene som vi holder her.

Vis kart

  • Påmeldingskjema