Ukategorisert

KORTREISTE KURS: Sertifisering i SMART i ditt fylke

Ved å tilby sertifisering i de største byene ønsker vi å gjøre det enklere og rimeligere for din etat eller bedrift å sertifisere medarbeidere i denne metoden. Vi kan også tilby sertifiseringen på din arbeidsplass.
Les mer/meld deg på


Påmelding
Tenker du på å melde deg på et sertifiseringskurs i SMART?

Det er to muligheter for sertifisering i Smart.
• sertifisering over tre dager for inntil åtte personer på en sentral plass i fylket eller etter bestilling
• sertifisering over to dager for tre-fire personer ved din bedrift eller i en av byene nedenfor

Kurskalender 2018

PåmeldingStedDatoÅrPris pr. person
Har du eller dere tre-fire personer som ønsker sertifisering i Smart, kan vi holde kurset hos dere. Etter ønskeEtter ønskekr 8.700 for kurs, materiell og servering gjennom kurset + andel for dekking av reise og opphold for kursholder.
Påmelding av én eller flere, til våre kurs i Oslo
Kr 8.700 for kurs, materiell og servering gjennom kurset + dekking av egne utgifter for reise og opphold
Vi vil prøve å sette opp et tilbud regionalt. En gang i året eller ved behov. Ta kontakt om du ønsker at vi arrangerer et sertifiseringskurs nær deg.kr 8.700 for kurs, materiell og servering gjennom kurset + dekking av egne utgifter for reise og opphold

I kurskalenderen for alle byer er det satt av inntil tre dager. Det vil bli avholdt kurs på disse stedene i to dager ved inntil fire deltakere og over tre dager ved fem-åtte deltakere. (åtte er maks antall deltakere). Vi holder tett kontakt med bedriftene som melder seg på, slik at alle detaljer er avklart 14 dager før kursstart. NAV kan søke fylkesmannen om tilskudd for å arrangere eller delta på sertifisering i Smart. Å arrangere slike kortreiste sertifiseringskurs er et pilotprosjekt som vi håper vil falle i god jord.

Påmelding- avmelding- sykdom
Siste frist for påmelding og avklaring om det bli et kurs i ovennevnte byer er 14 dager før kursstart.  Ved kurs som skal gå er påmelding i ettertid mulig hvis det er plass. Kursene holdes for svært få deltakere, hvor et omfattende apparat settes i gang for hvert kurs. Avmelding bør derfor unngås. Ved sykdom anbefaler vi at bedriften sender en annen medarbeider.