Våre tjenester

  • Vi tilbyr ulike typer kurs i personlig økonomi for privatpersoner, gründere og bedrifter.
  • Vi tilbyr coaching i personlig økonomi for deg som er singel og for familier.

For private

Smart Ekspress for gründere

Er et tilbud hvor vi gir deg/ dere ekspertkompetanse i personlig økonomi på kun én dag. Den «nye» gründerkompetansen i bunnen av din etablering. Beskytt din etablering.

Les mer Påmelding

Smart Ekspress for single og par

I Oslo, Tønsberg og Skien

Er et tilbud hvor vi gir deg/ dere ekspertkompetanse i personlig økonomi på kun én dag.

Les mer Påmelding

Smart Coaching

Ønsker du bedre hverdagsøkonomi? Vi hjelper deg med å finne og forløse potensialet i din økonomi. Vi hjelper deg/dere i gang.

Les mer Bestill time

Selvstudium og materiell

Smartskolen i økonomi, helse og livskvalitet™

Norges korteste og viktigste skoletilbud?

Økonomiutdanning for deg og dine!

Smartbox

Studenthjelpen

Trygg din studentøkonomi. Hvor mye må du jobbe under studiene? Finn ut av det og alt annet om din økonomi under studietiden. Med Smart økonomiverktøy får du total oversikt over økonomien din. I stedet for å håpe og tro om din økonomi, vil du vite alt om den. Magisk og trygt!

Les mer

Budsjetthjelpen

Når du behøver hjelp til å sette opp et profesjonelt årsbudsjett som dokumentasjon for å søke om boliglån, kommunale tjenester eller for å styrke deg selv og familien – er dette tjenesten vi anbefaler. Kjøp verktøy eller bestill samtidig hjelp av oss til å komme i gang.

Nettbutikk Coaching

Nettbutikk

Vi arbeider for å styrke folks beredskap. Nedenfor finner du tre produkter som er glimrende for å styrke  din, familien eller barnas økonomiske beredskap. Verktøyene gir deg/dere total oversikt over økonomien og dere kan planlegge på en god måte.