TRYGG ØKONOMI

Kurs: Ta vare på økonomien

Nyhet: 3-timers digitalt «Ta vare på økonomien»-kurs der du vil få superkunnskap om økonomien din – nå og for alltid – og sitte igjen med verktøy, tips og råd som vil utgjøre en forskjell for lommeboka di. Kurset passer like godt om du er én – eller vil ha med familien. 100% fornøydgaranti!

Pris: Kr 970,–
Sted: Microsoft Teams


Strømmen blir dyrere, maten blir dyrere; alt blir dyrere. Mange kjenner på å måtte være mer varsom med økonomien enn før – og det føles vanskelig å finne måter å spare på. Da handler det først og fremst om å skaffe seg god oversikt og lage seg et mentalt bilde over økonomien – og det kan vi hjelpe deg med!

Vi har laget et enkelt verktøy som gjør det mulig å få total oversikt over alle sider av familiens hverdagsøkonomi – for tolv måneder av gangen. Det ligger kraft i å kunne sitte og se utover ditt økonomiske landskap. En slik skjerpet innsikt gir deg planleggingsmuligheter av de sjeldne. Du vil ta bedre beslutninger, basert på fakta i din økonomi.

Etter kurset vil du med ulike grep kunne styrke økonomien din både her og nå, men også langsiktig.


 • Spørsmål og svar om dette kurset
  Hva lærer du på dette kurset?

  Vi gir deg et verktøy som gir deg sylskarp oversikt over familiens inntekter og utgifter fordelt på hver måned framover i 12 måneder. Vi lærer deg å bruke verktøyet og viser deg hvorfor det er så stekt verktøy. Du får våre verktøy til odel og eie.

  Hva består kursleveransen av?

  • Teamskurs hvor målet er at du skal utarbeide et økonomisk kart for året for familien.
  • Et Excel-verktøy til å gjøre denne jobben. Null formelbygging; alt er ferdig. Du skal bare legge inn tallene dine i en ferdig mal.
  • Etter kurset: Vi svarer på dine spørsmål om bruk av verktøyet.

  Hvilke krav er det til mitt utstyr og programvare for å delta?

  • Du skal utviklet et økonomisk kart for året. Det blir for liten flate å arbeide på mobilen. Du må et hakk opp i skjermstørrelse. Laptop eller PC/ Mac er bra.
  • Du må Excel installert på din maskin.

  Når vi er på Teams, må jeg dele detaljer om min økonomi med andre?

  Nei, absolutt ikke.

  Arbeidsmiljø under kurset

  Vi er på Microsoft Teams. Du får invitasjon. Som kursholder, informerer, presenterer og viser jeg hvordan dette verktøyet fungerer, samt muligheter.

  Kan min kjæreste, partner, ektefelle delta uten ekstra avgift?

  Ja, hvis dere bruker samme materiell og løser oppgavene sammen.

  100% fornøydgaranti

  Du har ingenting å tape på å delta på dette kurset, bare alt å vinne.

Pris

kr 970,00

Sted

Microsoft Teams
Nettkurs
Lars Findahl

Arrangør

Lars Findahl
Telefon
+47 98007295
E-post
lars@tryggokonomi.no