Smart økonomiverktøy er ditt ultimate økonomiverktøy

Jobben som dette verktøyet gjør er å gi deg og familien din full oversikt over hver eneste krone i deres økonomi. Sammenhengen er: Oversikt gir kontroll! Kontroll er den viktigste nøkkelen til å tette fallgruver og for å bygge en solid økonomi eller for å sikre at den holder seg sunn. Du og dine får mulighet til å vite hva som skjer med økonomien nå og framover for et helt år (av gangen). På denne måten kan dere dirigere økonomien optimalt. Hver gang dere setter dere et nytt mål eller får en idé kan dere sjekke med Smartverktøyet om dere har råd nå eller ikke. Det å ha god oversikt over økonomien gir fravær av mange alvorlige problemer, det bidrar til økt arbeidsglede, det er med på å sikre nattesøvnen og fremfor alt er med på å trygge dere som familie og trygge barnas oppvekst. Den oversikten som Smart økonomiverktøy gir, gir grunnlag for gode samtaler om økonomi framover og gir dere kompetanse til å lære opp barna i økonomi og verdivalg når den tid kommer.

Trenger du hjelp for å komme i gang er hjelpen bare et tastetrykk unna. Ser du på mulighetene som et slikt verktøy gir som nyttig for deg og din familie? Er svaret ja vil Smart økonomivertøy være et godt verktøy til å trygge økonomien og hverdagen for din familie. Vi gir deg 100 % fornøydhetsgaranti. Er du ikke fornøyd med verktøyet får du pengene tilbake.

For kjøp av vårt kjerneverktøy Smart regnskap, budsjett og målstyring bortfaller retten til retur når du bryter forseglingen på produktet. Ved kjøp av denne varen aksepterer du denne begrensningen i angreretten. Det er unntak i angrefristloven hvor produktet er digitalt innhold- her en Excel applikasjon for regnskap, budsjett og målstyring, benevnt Smart minnepenn.

100 % Fornøydhetsgaranti

Vi gir deg 100 % fornøydhetsgaranti. Hvis du har ombestemt deg eller du ikke fornøyd med verktøyet får du pengene tilbake etter lovens bestemmelser. Du har 14 dagers angrerett fra dagen du har mottatt varen. Ved retur må varen fremstå som ubrukt. Du må selv dekke returporto. Ønsker du å returnere varen fordi du er usikker på bruken? Kontakt oss gjerne først, så prater vi gjerne med deg om hvordan du bruke de forskjellige Smart-verktøyene.

NB. Når du bryter forseglingen på Smart minnepennen taper du retten til å returnere denne delen av leveransen.