Kurskalender

Oversikt

Sertifiseringskurs – Digitalt

27.–28. April
01.–02. Juni
02.–03. September
02.–03. November

Sertifiseringskurs – Fysisk oppmøte

14.–15. September i Sandefjord

Priser

Digitalt sertifiseringskurs:
kr 6.700,– + kr 770,– + mva for materiell

Fysisk oppmøte:
kr 8.400,– + kr 770,– + mva for materiell

Meld interesse her ved behov for sertifiseringskurs utover fastsatte dager i oversikten, enten digitalt eller ved bedrift.


Digitale sertifiseringskurs

Med digitale sertifiseringskurs åpner det seg en fleksible mulighet til å sertifisere 1-3 personer på kort varsel. Meld deg til kursene i oversikten over. Maks 5 deltakere.

Refleksjon: Vi tror at det å treffe hverandre over bordet i et kurslokale har høy faglig og sosial verdi når man arrangerer kurs. Det er på sett og vis gullstandarden. Men nye tider, stramme budsjetter og korona skaper en ny virkelighet. De av oss som har deltatt på eller arrangert et kurs på Zoom/ Teams blir gjerne overrasket over hvor godt det fungerer. Ved et videokurs slipper man å reise noe sted. Her ligger stor besparelse i tid og penger for bedriften og deg som deltaker. Bedriften kan spare opp mot 50% av det som ellers ville være en totalkostnad, når en inkluderer overtid, fravær fra jobben og reise- og oppholdsutgifter. For deg som deltaker kan du gjøre det fra jobben innenfor arbeidstiden og dra hjem etter jobben, på vanlig måte. Det er også en fin miljøgevinst her, når alle bidrar litt i det små.

Sertifiseringskurs: Smartskolen i personlig økonomi

Et kortreist tjenestetilbud

Sertifiseringskurset Smartskolen i personlig økonomi holdes vanligvis ved din etat eller bedrift, men det er også mulig å melde seg på både fysiske og digitale sertifiseringskurs fra kalenderen under. Kurset er laget for å undervise voksne og tar utgangspunkt i å se hele menneske. Det er en empatisk, klientrettet metode med fokus på brukernes egne ressurser i arbeidet med å ta vare på og styrke sin økonomi. Ved fullførelse av kurset blir du sertifisert i denne undervisningsmetoden, og det er ikke krav til resertifisering.

Kurset passer best med 3–7 deltakere og går over to dager.

Priser

Digitalt sertifiseringskurs:
kr 6.500,– + kr 770,– + mva for materiell

Fysisk oppmøte:
kr 8.400,– + kr 770,– + mva for materiell