Vi ønsker trygg økonomi til alle

Trygg Økonomi ønsker trygg økonomi for alle. Det ligger i vårt DNA og er et åpenbart mål. Og vi tenker at vi kan hjelpe. Vi, som du, kjenner til triste historier når økonomien går over ende. Da er det ikke bare økonomien som går over ende. Men alle de gode tingene vi ønsker for livet kommer ut av balanse. 

Økonomien er en hjørnestein for et trygt liv

Man har endelig begynt å lære om det i skolen! Vesentlig for livsmestring er å bry seg om økonomien sin, ved å gjøre den synlig for seg selv, ha klare mål og ikke gi seg. Vi må bli venn med økonomien vår, eller mer venn med den! Alle har noe å lære og å vinne. 

Vårt arbeidsfokus:

Vårt arbeidsområde er å vise deg alt det som du selv kan gjøre for din økonomi. Vi vil gi deg aha-opplevelser og inspirere deg. Og vise deg en vei for hva som er mulig. Vi hjelper deg med å sette mål og å nå dem. 

Nøytrale økonomiråd

Vi opplever oss som et nøytralt ombud, selv om vi har noe å selge; vår kompetanse. Vi har ingen underliggende avtaler med banker, forsikringsselskaper, kredittselskaper eller andre. Vi har heller ikke store overskudd som mål. Vi ønsker å gi deg nøytrale råd, og det gjør vi.  

Vi må likevel ta oss betalt …

Trygg Økonomi er en ideell virksomhet. Men vi får ikke driftstilskudd fra det offentlige (gjennom 30 år). Vi må derfor ta betalt for arbeidet vi gjør.

Kontakte oss?

Lyst til å ta en prat? Kontakt oss. Vi er hyggelige og profesjonelle. 
lars@tryggokonomi.no
Tlf 9800 7295