Corona og din privatøkonomi

Vi prøver å utføre vårt oppdrag på vanlig måte, til tross at samfunnet er nedstengt og det meste er satt på vent. Den helt nye situasjonen gir selvfølgelig enorme utfordringer for landet og for veldig mange familier og aleneboende.  

Vi hevder at å bry seg om økonomien sin, og det å vite alt om den,  er den sikreste veien til å styrke økonomien og til å leve tryggere liv. Vi har levert dette budskapet i 28 år, uten å heve pekefingeren overfor noen.  

Smartskolen i personlig økonomi er ikke bare et verktøy og arbeidsopplegg som gir deg utrolig innsikt i din økonomi. Men du ser også hvor du kan knipe inn, hvor du kan stoppe noen utgifter og hvordan du kan endre og redusere utgiftene dine/ eller familiens. Smartskolen i personlig økonomi er like mye et kurs i personlig utvikling.

Smartskolen er et kurs, som koster 3000 kroner pr deltaker. MEN: I forbindelse med den alvorlige situasjonen landet og borgerne er i, ønsker vi å tilby vår løsning for å til å få god oversikt over- og til å styrke økonomien i en ekspressversjon – for kr 790. Verktøyet kan brukes av hele familien. Se også vår nettbutikk for andre tjenester.

Uavhengig av våre løsninger, anbefale vi at du og dine setter fokuserer på økonomien framover, og ser hvor dere kan spare. Finn fram en god budsjettmal eller benytt vår tilbud ovenfor. (Dette er et tidsbegrenset tilbud, i forhold til vår kapasitet). Har du spørsmål, kontakt oss.

Trykk for å dele: