Pressemelding

Smart Coaching; en vitaminpille for økonomien. Smart Coaching er en arbeidsmetodikk som gir deg full kontroll på økonomien. Vi etablerer nå kontor på Pindsle i Sandefjord.

Trygg Økonomi AS markerer i år sitt 25 års-jubileum for Smartmetoden med å åpne kontor på Pindsle i Sandefjord. Trygg Økonomi har utviklet de tradisjonelle Smartkursene i økonomi, helse og livskvalitet. 18 000 personer har til nå gjennomgått Smartkurs i økonomi, i regi av NAV og deres samarbeidende tiltaksarrangører rundt omkring i landet. Vi starter nå en coachingtjeneste i personlig økonomi i Sandefjord. Tilbudet er laget for alle som ønsker en samtale om sin økonomi med innspill fra en profesjonell part.

Vi bistår enkeltpersoner, familier og ansatte i bedrifter med å lage styrkeplaner for sin økonomi.
God økonomisk beredskap er et av de sikreste kortene til makt over eget liv. Vi har utviklet en måte å arbeide med økonomien på som fenger. Slik erstattes uvisshet med ro og trygghet. I tillegg er dette god kvalitetssikring for bedriftslivet. Det blir som ringer i vannet. Det som gagner én privat, tar man også med seg når man går på jobben.

Å løfte økonomien opp til et felt familien arbeider aktivt med, er en styrke for dem som gjør det. Jo strammere økonomien er i perioder av livet, jo viktigere kan det være å ta i bruk denne typen arbeidsmetodikk. Det er ikke flaut, vanskelig eller tidkrevende, bare en ny måte å tenke på som gir et løft til hverdagen, økonomien og miljøet.

Fra våre hyggelige lokaler hjelper vi til med å lage spareplaner for familien og å bygge spareplaner fram mot at barna skal ut av redet. Vi hjelper deg som har en alminnelig økonomi, til å nyttiggjøre deg potensialene i økonomien og til å utnytte dine sparemuligheter til fulle.

Har økonomien kommet ut av balanse, kan Smartmetodikk være en rask vei til å få økonomien på rett spor igjen. Smart Coaching er ikke gjeldsrådgiver. I slike tilfeller henviser vi til den kommunale rådgivningstjenesten. Vi kan likevel komme med innspill om hvordan gjelden bør håndteres i forhold til familiens hverdagsøkonomi.

Smart Ekspress er en ny tjeneste. Det er et dagskurs hvor man lærer å lage solide beslutningskart for økonomien; en moderne powerkompetanse som er verdt å ha.

Å forstå sine økonomiske muligheter og begrensninger gir god økonomisk helse. Det gir også god nattesøvn, solide familieforhold og trygghet for barna.

Vår coaching strekker seg over et mindre antall timer. Gode råd er ikke alltid kostbare. Vi håper at våre tjenester kan være til nytte for single, familier og som et ansattgode i bedriftene i Sandefjord-regionen. Det vi tilbyr er en arbeidsmetodikk som gir deg full kontroll på økonomien.

Pressekontakt: Lars Findahl
Telefon: 9800 7295
Epost: lars@tryggokonomi.no
Bedriftskontakt: smart@tryggokonomi.no

Trykk for å dele: