Smart for

Smart for privatpersoner

Enten du er ung eller eldre, aleneboende eller familie, med eller uten barn, frisk som en fisk eller ikke- så har vi en viktig kompetanse å by på. Vi tilbyr kurs, materiell for egenstudier og samtaler med deg/dere om å forbedre og å lage en god økonomi.

Å slite med økonomien er ingen skam. Det er så mange årsaker til at økonomien kommer ut av balanse. Ikke minst er alt svært dyrt i dette landet. Det gis heller ikke systematisk opplæring i personlig økonomi. Forbrukssamfunnet ville falle sammen om folk ble veldig gode i økonomi. Smartverktøyene tar deg med på en reise inn i økonomien din/deres.

Smart – for barnas beste!

Alt det vi voksne gjør, gjør vi for barna. En god oppvekst varer livet ut. Trygg barna og familien som institusjon. Orden i egen økonomi gir dere ro og dere kan tenke langsiktig.

Økonomibloggen

Trygg Oppvekst

Dette innlegget handler om å ta tilbake eierskapet til familiens økonomi. Når økonomien kommer ut av balanse skjer ofte det samme med helsen og forholdet til ektefellen og barna. Barna er det viktigste vi har. Smart er verktøy til å ta tilbake eierskapet til familiens økonomi og finne gode løsninger for den hurtig. I noen kommuner tilbyr NAV og deres samarbeidspartnere utdanning i Smartmetodikk. Kontakt dem og forhør deg. Ellers tilbyr vi coaching for deg og din familie uavhengig av hvor du bor i landet. Eller vi tilbyr arbeidsopplegg for egenstudium eller egenstudium med læreroppfølging. Sjekk våre priser og vilkår på siden coaching og i vår nettbutikk.