Organisering

Vi er en liten bedrift som har akslet en stor oppgave. Vi har organisert oss på en fin måte. Bedriftens medarbeidere bor i Sandefjord, Skien, Holmestrand, Oslo og Køln, og alle utfører oppdrag på timer for bedriften. I tillegg har vi tett samarbeid med femten bedrifter som har hjulpet oss i mange år.

Bedriften har tatt fakturering og regnskap opp i internettskyen. Lagerhold, utsending av ordrer og det meste annet er satt bort til dyktige partnere. Lars sier han samler på gode leverandører. Det er realitet bak de ordene. Til sammen er Trygg Økonomi og våre leverandører et sterkt team som sikrer rett levering til rett tid. Hver gang vi kan bruke en norsk leverandør som er konkurransedyktig, er vi ekstra fornøyd. Oslo produksjon og tjeneste AS i Oslo, Rosenvik AS i Orkanger og Netprint/Allkopi AS er tre eksempler på langsiktig vellykket samarbeid.

Vi benytter Visma skyløsning som vårt regnskapssystem. Vi utfakturerer og mottar fakturaer pr. EHF. Regnskapssystemet og vår bank DnB utveksler automatisk betalingsfiler. Slik sparer vi arkivplass og tid og vi unngår feilposteringer. Regnskapet vårt er alltid à jour. Det gir oversikt og trygghet.

Den viktigste egenskapen med vår bedrift er at vi har lave faste kostnader. Vi kan tilpasse aktivitetene i henhold til sesong og etterspørsel. Bedriften har kontor i Sandefjord i Vestfold og kursvirksomhet i Oslo. Via Skype tilbyr vi tjenester til hele landet. Trygg Økonomi utsetter miljøet for et svært lett miljømessig fotavtrykk.