Økonomibloggen

Å sette økonomien på dagsorden

HVA STOPPER OSS FRA Å SETTE ØKONOMIEN HØYT OPP PÅ DAGSORDEN I VÅR HVERDAG?

Argument 1: «Det ikke er viktig!»

– Men alle som mener det ville nok ombestemt seg om de så et kart med oversikt over alle fordelene og alle sammenhengende mellom økonomi, helse og en tryggere hverdag. 
Vi har utviklet et kart som viser disse sammenhengene. Vi kan gjerne sende deg det om du vil ha et slikt kart.

Argument 2: Man kjenner på stress rundt dette og vil helst la være!

– Det er lett å kjenne seg igjen i den ubehagelige følelsen når du ikke har helt oversikt lenger. Min erfaring er at uansett hvor brutalt det er å se hele årsøkonomien sin i ett blikk, ville det vært enda mer brutalt å snu hodet vekk fra den. Den beste hjelpen for å styrke økonomien sin ligger i å få faktaene på bordet. Selvhjelp er ofte den beste hjelpen.

Argument 3: Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det!

– Frykt ikke. Det er helt vanlig. Det finnes flere gratis verktøy, både på nett og hos bankene, som kan hjelpe deg på vei. I TRYGG ØKONOMI har vi brukt lang tid på å utvikle og perfeksjonere ett verktøy for å kartlegge alle sider av familieøkonomien. Verktøyet er komplett, fleksibelt, automatisk og riktig.

Argument 4: Det er umulig å lage en plan som viser inntekter og utgiftene for ett år.

– Hvis man ikke har erfaring med å lage budsjett for året, kan det være lite lystbetont og virke uoverkommelig. Men hvis du velger å gi det et forsøk vil du oppdage alle fordelene ved å gjøre det. De gode nyhetene er: Å sette opp et budsjett tar deg/ dere ca. én time. Slik får du totaloversikt over din økonomi.

_______
TRYGG ØKONOMI har foredlet sitt Smartverktøy i personlig økonomi gjennom 20 år. Med det verktøyet kommer du raskt og godt i havn med en slik jobb. Ta en titt her om dette kan være noe for deg eller dere. Vi gir deg 41 % julerabatt. 
https://www.tryggokonomi.no/produkt/smartminnepenn/

Trykk for å dele: